top of page

PT - small group

PT small group er trening I små grupper på maks 12 personer, med Performance Coach. Du får tett oppfølging og mulighet for tilpasning underveis ved behov - samtidig som du får trene med andre likesinnede!

Se hele timeplanen her

Aktiv med artrose

Trening er den behandlingen som har best effekt for de fleste pasienter med artrose. Forskning viser at fysisk trening reduserer smerter og bidrar til bedre bevegelsesmønster og funksjon.

Aktiv med parkinson

Parkinson sykdom er en nevrologisk lidelse, hvor nerveceller i det sentralnervesystemet gradvis brytes ned og påvirker evnen til å bevege seg.

Parkinson.png

Godt voksen 65+

Tilpasset trening for deg over 65 år. I samarbeid med NTNU og Helsedirektoratet har vi utviklet et spesialtilpasset treningsprogram for at du skal bli sterkere, få bedre balanse og opprettholde din fysiske funksjon.

Godt voksen.jpg
Mobilitet_edited_edited.png

Mobilitetstrening

På Mobility lærer vi å bevege kroppen i dens funksjoner den skal kunne utføre. Kroppen har et behov for å være mobil og fleksibel. Denne timen passer for alle.

Sirkeltrening

På Sirkeltrening jobber vi med basisøvelser, med og uten vekter. Timen passer for alle uansett treningserfaring og nivå.

6d21a8_b1670af6a2014d2d92292c163ad646c1~mv2_edited.jpg
bottom of page