top of page

Mental Trener/Performance Coach

Mental Trening kan være til nytte av flere grunner!

En mental trener kan hjelpe deg med å forbedre mental helse, øke prestasjon og nå mål. En Mental Trener kan hjelpe deg med spesifikke mål eller generelle mål. I dag bruker de fleste profesjonelle idrettsutøvere en Mental Trener eller Performance Coach.

FOR ATLETER

PERFORMANCE COACHING FOR ATLETER

 

Performance Coaching er en metode for idrettsutøvere som fokuserer på å forbedre de mentale og emosjonelle aspektene ved idrett for å øke prestasjonen.

 

Det innebærer individuell coaching med teknikker som visualisering og positiv tenkning for å øke motivasjonen og selvtilliten. Målet er å hjelpe idrettsutøvere til å nå sitt fulle potensiale og prestere på sitt høyeste nivå.

 

Hvorfor?

 

  • Optimalisering av prestasjon

  • Mentalt fokus

  • Øk selvtilliten

  • Håndtere stress og press

  • Skap en positiv holdning

  • Utvikle en vinnende tankegang

FOR ALLE

PERFORMANCE COACHING FOR ALLE

En Performance Coach kan hjelpe folk med å identifisere og utvikle sine styrker og talenter, sette mål og strategier for å oppnå dem, og gi verktøy og teknikker for å overvinne hindringer og utfordre begrensende tro.

 

Dette kan hjelpe folk å øke sin selvbevissthet, selvtillit og motivasjon, noe som kan føre til økt ytelse og suksess i både deres personlige og profesjonelle liv.

 

En prestasjonscoach kan også bidra til å skape en struktur for å opprettholde kontinuerlig forbedring og vekst over tid.

5Y3A2344 2.JPG
bottom of page