top of page

Personvern

Denne personvernerklæringen er ment å gi informasjon om hvordan og hvorfor Magnat Corpus Holding AS (Magnat Center) samler inn og behandler personopplysninger på treningssenteret.

Magnat Center er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger etter denne personvernerklæringen. Det betyr at Magnat Center er ansvarlig for å definere formålene med behandlingen av personopplysninger og overholde personvernlovgivningen.

Magnat Center samler inn opplysninger og behandler disse ut fra samtykke fra den registrerte eller ved inngåelse av avtale (kontrakt) med den enkelte. Dersom Magnat Center skal behandle personopplysninger til barn under 13 år kreves det samtykke fra foresatte.

Hvilke opplysninger kan lagres og behandles?
 

Gjennom vårt medlemssystem og tilhørende betalingsløsning (NETS AS) knyttet til fakturering og avtalegiro, lagres og behandles følgende opplysninger; navn, fødselsdato, adresse, postnummer, kjønn, e-postadresse, bilde/video, mobilnummer, kontonummer, kortnummer og kommunikasjonslogg (e-post og hendelseslogg).

Magnat Center registrerer også medlemmets bruk av treningssenteret: besøk på senteret, samt påmelding og deltakelse på PT SMALL GROUP-timer. Disse opplysningene analyseres på et aggregert nivå for å skape et bedre tilbud til våre medlemmer. Medlemmer kan også følges opp én-til-én basert på sine besøk. Dette gjøres for å gi en forbedret kundeopplevelse.

Gjester som har besøkt vårt treningssenter (prøvetime o.l.) får registrert det samme settet av personopplysninger (med unntak av kontonummer og kortnummer) som medlemmer, for å kunne følge opp potensielle medlemmer og yte god service.

Medlemssystemet er hos Magnat Center tilgjengelig for selskapets ansatte og sikres gjennom passordbeskyttet pålogging.

Magnat Center sitt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies), også fra 3. parter som Google og Facebook. Dette gjør vi for å huske deg og dine preferanser, samt for bedre målretting av digital markedsføring og innsikt i bruk av dagens nettsider.

Magnat Center har en databehandleravtale med følgende selskaper som har innsyn i ulike deler av persondata

 • LifeVision AS - leverandør av digital medlemsdialog via SMS og e-post
   

 • Xact - medlemssystem
   

 • SICS - medlemssystem
   

 • Visma Financial Solutions – leverandør av inkasso-tjenester og løsninger
   

 • Vika AS (Vika Data) – leverandør av IT-tjenester og løsninger
   

 • Eventuelle andre samarbeidspartnere

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
 

 • Registrerte besøkende som ikke har inngått en betalende avtale vil bli slettet etter 6 mnd.
   

 • Opplysninger som Magnat Center er forpliktet til å lagre som følge av regnskaps- og bokføringsregelverket oppbevares i den tid vi er pålagt det.

 • For innsyn, retting eller sletting, kan våre brukere rette en henvendelse til post@magnatcenter.no. Slike henvendelser vil bli besvart innen fem virkedager.

 • Magnat Centers behandling av personopplysninger er i overensstemmelse med det til enhver tid gjeldende personvernregelverk.

bottom of page